Skip to main content

Samenwerking met Vakadi

Administratiekantoor Hootsen is een strategische samenwerking aangegaan met Vakadi uit Houten. Een Administratie- en Belastingadvieskantoor gespecialiseerd in het MKB. O.a. de detailhandel in levensmiddelen, de biologische sector en de drogisterijbranche.

  • Beide kantoren zijn gecertificeerd door NOAB en lid vanaf de start van NOAB
  • Beide kantoren zijn ook vertegenwoordigd in het bestuur van NOAB afdeling Midden

Administratiekantoor Hootsen heeft gekozen voor een samenwerking met Vakadi om een zo breed mogelijk dienstenpakket te kunnen bieden nu en in de toekomst. Bepaalde onderdelen van de dienstverlening, worden in overleg met de klant, door Vakadi gedaan. Dat geeft de cliënten van administratiekantoor Hootsen de zekerheid dat bij bepaalde vraagstukken er wordt meegekeken door een kantoor dat thuis is in de fiscale wereld en verschillende specialisten in huis heeft. Ook geeft het cliënten van administratiekantoor  Hootsen de zekerheid dat mocht er iemand van Administratiekantoor Hootsen tijdelijk uitvallen er een back-up aanwezig is voor noodgevallen.

Vakadi heeft goede kennis van de levensmiddelen branche, de biologische sector en drogisterijbranche.

Net als administratiekantoor Hootsen heeft Vakadi Verzekeringsoplossingen voor de zelfstandig ondernemer. Administratiekantoor Hootsen heeft de kennis om de richting te wijzen en specialisten in te schakelen die in overleg offertes samen kunnen stellen en Vakadi heeft een aparte assurantie tak om een onafhankelijk advies te geven met gebruik een uitvoerig netwerk van verzekeringsmaatschappijen en met geldverstrekkers als we over financieringen en hypotheken spreken.

De samenwerking is een Win, Win, Win situatie, alle partijen kunnen hier hun voordeel mee doen en de klant krijgt een eerlijk en voor hem/haar een voordelig advies.