Skip to main content

Administratie­kantoor Hootsen

Bestaat sinds 1984.
Wij zijn een allround kantoor in het midden van Nederland., Veenendaal, en bieden een breed financieel en fiscaal dienstenpakket, gericht op ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf, MKB.

Wij kunnen van dienst zijn voor de ZZP’er, eenmanszaak, Vof, Maatschap, BV en particulier.

Voor de meeste klanten hanteren wij een all-in tarief afgestemd op de omvang van de werkzaamheden. Men weet dan van tevoren, per jaar, waar men aan toe is. De tarieven zijn inclusief telefonische vragen en als er toch een factuur moet komen, wordt dit van tevoren medegedeeld.

Ons kantoor is lid van NOAB, Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, vanaf de oprichting van Noab in de vorige eeuw. Noab is een keurmerk voor administratiekantoren.

Door het lidmaatschap van Noab kunnen wij gebruik maken van diverse deskundigen op allerlei gebied bettreffende de financiële dienstverlening.

Hebben wij zelf de kennis niet, dan weten wij in ieder geval waar wij die moeten halen, dit allemaal ten behoeve van de klant zodat die geheel ontzorgd wordt en in onze ogen het beste advies krijgt.

Omdat wij ook een verleden in de assurantietak hebben kunnen wij klanten de richting wijzen wat betreft alle soorten van verzekeringen en financieringen. Wij mogen zelf geen polissen en financieringen meer afsluiten, maar werken wel samen met diverse partijen die vooraf alle stukken aangeleverd krijgen en zo goed beslagen ten ijs kunnen komen, zodat het in de meeste gevallen een kort traject is wat betreft adviseren en afsluiten. Ook Vakadi, waar wij een samenwerking mee gestart zijn, heeft een assurantietak.

Voor nadere informatie over bovengenoemde zaken zie elders op deze site. Of neem contact met ons op, want wij luisteren en bieden oplossingen.