Skip to main content

Wij verzorgen de financiële administratie

Een goede financiële administratie speelt een cruciale rol in het succes van ieder bedrijf.

De financiële administratie is bij ons in goede handen. Wij kunnen een deel van de administratie of het complete pakket uit handen nemen en/of voor je verzorgen.

We kunnen dit op verschillende manieren afspreken:

 1. Wij doen alles, dit houdt in: de bankafschriften, de verkoop- en inkoopfacturen en de kostenbonnen worden per maand ingeleverd en wij boeken alles.
 2. Wij doen alles, maar de bankafschriften/mutaties worden ingelezen in Exact Online. Wij scannen de inkoop- en verkoopfacturen.
 3. Wij lezen de bankafschriften in en krijgen de inkoop- en verkoopfacturen en kostenbonnen aangeleverd via email in Exact Online.
 4. We gaan werken met MijnHootsen, dit houdt in: via een app op de smartphone kan dan makkelijk en eenvoudig bonnen gescand worden die direct in de administratie terecht komen.
 5. Een eigen abonnement bij Exact Online en alle mutaties, de inkoop- en verkoopfacturen worden zelf in de administratie gezet en wij controleren of ze juist geboekt zijn.

Tevens zullen wij de afschrijvingen per maand of kwartaal verwerken en indien van toepassing de maandelijkse loonjournaalpost.

Wat wij zoal voor je kunnen verzorgen:

 • Verwerken van de administratie in een online-omgeving

 • Verzorgen van (tussentijdse) financiële rapportage

 • Verzorgen van de jaarrekening

 • Opstellen van prognoses, opzet en begeleiding van de administratieve automatisering (Exact Online)

 • Begeleiding startende ondernemers

 • Financiële advisering